Januar

Januar

 

Januarsalg, LA Art Show + Art Herning

Året starter traditionen tro med januar-kunstkup og Galerie Wolfsen udstiller som eneste danske galleri på LA Art Show 2015.

 

Januarsalg
Kom og gør et kunstkup til januarsalget fra den 8. - 31. januar. Vi åbner gemmerne, krydrer med overraskelser og fylder galleriet med originalkunst og grafik til reducerede priser.

LA Art Show 2014
Galerie Wolfsen udstiller igen og stadig som det eneste danske galleri på LA Art Show fra den 14.-18. januar. Galeriet præsenterer bl.a. Jacob Rantzau, Ole Ahlberg, El Mac og Lars Calmar m.fl.

Udstillingen, der afholdes i Los Angeles Convention Center, er den mest betydende på Vestkysten. Mere end 50.000 samlere besøger årligt udstillingen, der er delt op i kunstarterne Historic, Modern og Contemporary.

Art Herning
Fra den 23.-25. januar er der Art Herning, og vi er naturligvis med igen. På messen har vi bl.a. følgende kunstnere med: Jakob Rantzau, Ole Ahlberg, Lars Calmar, Anders Gjennested, Peter Max-Jakobsen Kristian Touborg, Kirsa Andreasen, Henrik Godsk, Morten Andersen, Ryan LaBar og Lisa Black. Kom og nyd det.

Januarsalg
8. - 31. januar 2015

Kom og gør et kunstkup!


LA Art Show
14. - 18. januar 2015

Eneste danske galleri


Art Herning
23. - 25. januar 2015

Kom og nyd topkunst