November

November


HENRIK GODSK

SOLO
 

+ JORDY KERWICK // BEN RISK

 

10. - 28. november
 

10. november åbner vi en af årets stærkeste udstillinger med to af de mest populære kunstnere, vi repræsenterer: Henrik Godsk (solo) og Jordy Kerwick, samt værker af et af galleriets nye internationale talenter: Ben Risk.

HENRIK GODSK (DK) har i flere år været en favorit blandt vores kunder og gæster i galleriet, og i løbet af de seneste par år er resten af verden også kommet med. Godsks neo-modernistiske udtryk går rent ind, og i takt med at flere og flere opdager ham, stiger hans popularitet - nærmest eksplosivt. Vi er enormt stolte over samarbejdet, og vi glæder os til at præsentere hans nye værker. 

JORDY KERWICK (AU) er en international darling på kunstscenen, og siden vi begyndte at samarbejde, har han også taget vores danske kunder med storm. Kerwicks arbejde trækker på en lang kunsthistorisk tradition med fokus på bl.a. stilleben, hvor det hele dog er bøjet og knækket og opdateret, så det rammer rent ind i samtiden. Faktisk er det så stærkt og interessant, at han tidligere i år høstede ros fra selveste Jerry Saltz - den vel nok mest betydningsfulde kunstkritiker i verden.

BEN RISK (GB) er hastigt på vej frem, og vi er ovenud stolte af, at vi har fået etableret et samarbejde. Det er nu anden gang, vi viser hans farverige og drømmende værker, og går det som første gang, er de lynhurtigt væk. 

Kom og åbn udstillingen med os fra kl. 11 lørdag den 10 i 11.
 

Se værkerne >>

 


Henrik Godsk, Daybed, 120x160 cm, 2018, olie på lærred 

 


Jordy Kerwick, 76x60,5 cm, 2018, olie på lærred 
 


Ben Risk, 45x42 cm, 2018, olie på lærred