Novo Nordisk

Marco Evaristtis udsmykning til Novo Nordisk, Bagsværd


Til IT & Corporate Developments bygninger i Novo Nordisks hovedsæde i Bagsværd har Marco Evaristti lavet en udsmykning, der forholder sig til såvel Novo Nordisks arbejde som medicinalkoncern som den specifikke afdelings arbejde med IT. 



I glasmaleriets formsprog ses strukturer og former inspireret af mikroskopiske optagelser af menneskets organer. De klare, stærke farver, skaber en lysvirkning i passagen, der giver mindelser om katedraler.
 



Facadens udsmykkede glasfelter er dog kun halvdelen af installationen. På bagsiden af glaspassagen har Evaristti således monteret en blændramme, der omdanner hele passagen til et gigantisk maleri, hvor de medarbejdere, der bevæger sig inde i bygningen sætter værket i bevægelse og gør det levende.
 


 

Glaspassagen, der er 14 meter bred og 9 meter høj forbinder med en foyer og gangbroer to bygningsdele. Med udsmykningen er også den indvendige del af dette bygningsbindeled blevet gjort mere indbydende således, at det nu kan bruges som opholdssted for medarbejderne.
 




 

 

KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE

Kent Wolfsen