September

Anders Gjennestad (solo) TRACKS + STREET LIFE (gruppeudstilling)

 

Det har været en rejse uden returbillet, siden vi introducerede Street Art kunstnerne El Mac, Morten Andersen og STRØK (Gjennestad) i galleriet. Street Art har sneget sig vej fra gaden og ind i det mere etablerede kunstmiljø. Brydningen skete, da vi stod bag El Mac’s fabelagtige madonnafigur i Aalborg, der med et trylleslag satte byen på det internationale Street Art-kort. Det initiativ har vi ønsket at fastholde ved at præsentere udstillingen: TRACKS af STRØK + STREET LIVE.

Omdrejningspunktet bliver norske Anders Gjennestad (STRØK), som udstiller solo. Han sprayer typisk sine stencils på træ- og metalskrot. STRØKS popularitet er kun vokset siden vi præsenterede ham for to år siden, hvor alle udstillede værker blev udsolgt på meget kort tid.

Sideløbende med STRØKS solo, er der gruppeudstilling bl.a. med værker af to af de helt tunge Street Art-drenge: Chilenske INTI og franske Bom.K. INTI kaster sig endda over en stor markant gavl i Aalborg, mens han er her, og det er på niveau med dengang byen fik sin El Mac (INTIs væg er udsat på grund af uforudsete komplikationer - men den er på vej)! INTI er en superstjerne, når det gælder Street Art, og vi glæder os til at stå bag endnu en malet gavl. Gruppeudstillingen består desuden af nordjyske Morten Andersen og Claus Frederiksen, samt australske REKA og Matt Adnate. Alt i alt er vi er ret sikre på, at det bliver en storslået oplevelse.

Udstillingen løber fra 25. september til 18. oktober. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Se alle værkerne her >>
 

Fernisering

Lørdag 25. september