Om os

Det er Galerie Wolfsens kald at arbejde med kunst

Galerie Wolfsen har de kunstnere, der fører an
 


 

Galerie Wolfsens eksistensberettigelse er kort og godt Kunst. Vi har siden 1992 opdaget, udstillet og formidlet danske og internationale talenter og stjerner til vores kunder.

Vi kender ingen grænser for god kunst
Genremæssigt kender vi ingen grænser, for god kunst er ikke genrebestemt. Vi forholder os til talent, skaberkraft, viljen til at ville være bedst og underholde, så vi kan stå inde for kunsten.

Anerkendte kunstnere og stjerner hos GW
En række anerkendte, danske kunstnere, som i dag er centralt placeret i samtidskunsten, udstiller og har udstillet hos Galerie Wolfsen. Jacob Rantzau, Gregers Albrechtsen, Ole Ahlberg, Kirsa Andreasen, Kristian Touborg, Lars Calmar, Morten Andersen, Mie Olise Kjærgaard, Maria Rubinke, John Kenn m.fl. Internationalt har vi bl.a. vist værker af stjerner som amerikanerne Roger Ballen og El Mac, tyske ECB og Lisa Black fra New Zealand.

Vi graver konstant efter nye talenter
Fremtiden kommer til at byde på endnu flere oplevelser hos GW. Vores ambitioner er store. Vi graver konstant videre i undergrunden efter talenter ligesom vi skaber relationer til etablerede kunstnere, så vi løbende kan præsentere nye stjerner fra ind- og udland på galleriet.

Vi vil være bedst blandt de allerbedste
Det er Galerie Wolfsens mål at være bedst blandt de allerbedste gallerier i Danmark.