The Great Hunt - Gregers Albrechtsen, Lars Dan og Julio Galindo

FERNISERING:
THE GREAT HUNT

- - - - - - - - - - - - -

8. maj - 

Lørdag den 8. maj byder vi velkommen til en udstilling med tre heftige kunstnere i galleriet i Aalborg: Gregers Albrechtsen, Lars Dan og Julio Galindo. Det bliver en udstilling, der er fyldt med fortællende mystik og rige detaljer – værker man kan tage sig god tid til at nærstudere og nemt kan forbyde sig i.

På udstillingen viser en en række helt nye værker af Gregers Albrechtsen. Albrechtsen er kendt for at skabe surrealistiske universer i stærke farver, hvor han arbejder med det underbevidste. Værkerne er teknisk skarpe, stærke og tankevækkende, og de tager os på en følelsesmæssig rejse gennem tid og sted.

Også nye værker af Lars Dan har indtaget galleriet - her er der både keramiske værker og olieværker. Lars Dan er i særdeleshed kendt for sit helt eget, særlige billedsprog, hvor lag på lag af oliemaling i pastose farvelag, skaber en farvesymfoni med reliefvirkning. Denne personlige stil ses også tydeligt i hans keramiske værker, der også er rå, voldsomme, farvelige og udtryksfulde.

Spanske Julio Galindos keramiske mesterværker byder på spænding, mod og uhyrlige narrativer. Her er barbariske våben, dyr og ikke mindst nervepirrende og blodige kampscener. Udover de iøjespringende motiver, er der rig mulighed for at nærstudere æstetiske detaljer i både former og glasur.

Se værker >>

Gregers Albrechtsen, Ghost of a Navigator. 2021. Olie på lærred. 170x130 cm