Galerie Wolfsen

I 2017 fik Søren Svenningsen ideen til at skabe et særligt vinunivers på Mallorca, og allerede samme år blev vingården Bodega BiniVista grundlagt. BiniVista er langt mere end blot god vin; BiniVista er cykling, lækker mad og ikke mindst kunst.

Gennem 30 år har Søren Svenningsen samlet på kunst og en af de danske kunstnere, der har gjort særligt indtryk, er Peter Skovgaard, som Søren for mange år siden blev introduceret for af Kent Wolfsen.

Det var derfor oplagt, at BiniVistas kunstdel blev skudt i gang sammen med Kent og Peter Skovgaard, og det har resulteret i, at der i forbindelse med BiniVistas Grand Opening skulle være en særudstilling med Peter Skovgaard på vingården, samt at vingårdens allerførste kunst-vin skulle præsenteres.
Årets kunst-vin 2022 er et specielt blend, som er lavet i samarbejde med Skovgaard, og det er naturligvis også et af Skovgaards værker, der er brugt til vinens etikette. Værket, der bruges til etiketten, er også blevet fremstillet som udstillings-plakat, og den kan købes i vores webshop.

BiniVistas vine forhandles udelukkende til vingårdens medlemmer, som hver især får tilsendt 42 flasker vin om året som en del af medlemskabet. Læs mere om medlemskabet og tilmeld dig her.