Galerie Wolfsen

Fernisering: lørdag d. 22. juni kl. 11 – 14

I juni måned fylder Kent Wolfsen, ejer af Galerie Wolfsen, 60 år, og det skal fejres med en helt særlig udstilling! Kent plejer at fejre sine runde fødselsdage med et tema og et stort brag, og i år er ingen undtagelse. Vi serverer noget lækkert samt kold vin, fadøl, mm.

Kent Wolfsen. Wolfi, Wolfman, Wolfen, Wolle, Wulfi, etc. – ja, kært barn har som bekendt mange navne. Temaet for denne udstilling er derfor ulven – ULVEN+.

En række inviterede kunstnere skaber et enkelt værk, der laves specielt til denne udstilling. De inviterede kunstnere er både kunstnere, som regelmæssigt udstiller i galleriet, gæsteudstillere samt kunstnere, som du måske ikke har set udstille i Galerie Wolfsen de seneste par år. Én ting er sikkert: galleriet bliver fyldt med gode værker!

Der er mange meninger om ulven, og mens nogle ser den som farlig, aggressiv og fjendtlig, ser andre den som en beskytter, et symbol på frihed, visdom, loyalitet, mod og beslutsomhed. Ligeledes har der været uendeligmåder måder at gå til værks på for kunstnerne, da de skulle skabe et værk med ulven som tema; nogle kunstnere dykkede ned i bøger, gamle fortællinger eller kulturer, mens andre har valgt at give ulven et moderne, mindre konkret blik. Vi har allerede fået et par sneak peeks fra flere kunstnere, og I kan godt begynde at glæde jer!

Line up:
Ole Ahlberg
Gregers Albrechtsen
Kirsa Andreasen
Allan Bestle
Erik Bille
Amalia Bille
Anne Juul Christophersen 
Alex Diamond
Matilde Digmann
Jeanette Elmelund
Hans Henrik Fischer
Claus Frederiksen
Mads Rafte Hein
Tine Helleshøj
Frank Hollywood
Tommas Jørgensen
Noe Kuremoto
Jytte Loehr
Better Lübbert
Torben Mersholm
Mingo
David Morago
Simon Nelke
Etienne Pottier
Jet-te L. Ranning
Malene Hartmann Rasmussen
Stine Regild
Brian Saaby
Andreas Schulenburg
Trude Semb
Peter Skovgaard
Frans Smit
Marit Solum Smaaskjær
Stewart Swan
Mikael Takacs
Lasse Thorst
Ole Tonsgaard
Frida Vium
Volkano
Camilla West
Vincent Xeus

 

ULVEN+ bliver en særlig udstilling med en helt ekstraordinær fernisering – en fernisering man ikke vil gå glip af! Vi ses til ULVEN+ lørdag d. 22. juni kl. 11 – 14.

Det er naturligvis gratis, og alle er velkomne.