Bogfernisering i Skagen

BOGFERNISERING I SKAGEN

Lørdag 29. august kl. 11 - 16 

Sankt Laurentii Vej 80, 9990 Skagen

Andet oplag er endelig i hus - efter lidt udfordringer og hovedbrud.

Vi fejrer det med bogfernisering i Galerie Wolfsen | Skagen lørdag 29. august, Sankt Laurentii Vej 80.

Kom forbi og fejr festlighederne med os og få din bog og plakat signeret. Og hvis du ikke kan være med lørdag, har du chancen igen søndag. Da det jo er langt at tage fra fx København til Skagen for en enkelt dag, vil Ole Ahlberg også kunne mødes i galleriet i løbet af søndag d. 30. august.

OM BOGEN
- - - - - - - - -
Andet oplag indeholder flere nye værker og et helt særligt opslag med Ahlbergs gravurer, "Hanoi Sunrise", der sidste år var så nye, at de ikke nåede med i bogens første oplag, der skulle være færdig til ferniseringen på den retrospektive udstilling i Otterup Geværfabrik på Nordfyn.

Vi har selvfølgelig tænkt en del over udformningen af andet oplag af bogen: skulle det bare være samme indbinding, samme farver og samme værk på forsiden? For en rigtig Ahlberg-fan kan det måske være sjovt at have både første og andet oplag, da vi har kælet for detaljerne: blå indbinding og orange kapitælbånd på den første bog og orange indbinding og blåt kapitælbånd på den anden. Og så spiller værkerne på forsiderne fantastisk sammen med farverne af indbindingen. Vi har jo desværre ikke flere af første oplag, men nu har du igen muligheden for at dykke ned i Ahlbergs univers med det andet.