Februar

Februar


TREND '15

Hvor er samtidskunsten på vej hen?


Udstillingen TREND’15 hos Galerie Wolfsen giver flere bud på de nye kunstneriske strømninger og hvilke kunstnere der kommer til at præge samtidskunsten I Danmark.

Hvem kommer til at tegne samtidskunsten I Danmark fremover? Hos Galerie Wolfsen giver vi vores bud på det og stiller skarpt på de nye tendenser med udstillingen Trend’15 , der vises fra den 7. februar  til den 7. marts. Vi har inviteret de kunstnere til at udstille, som vi tror kommer til at markere sig mest ved at udvikle nye kunstneriske strømninger. Kunstnerne viser hver især 1-3 værker, oplyser galleriejer Kent Wolfsen.

På galleriet har vi et godt øje til kunstnere og tror på, at de har et endnu større potentiale, end de allerede har indfriet. Blandt de udstillende kunstnere er Volkano (Tyskland), Henrik Godsk, Gregers Albrechtsen, Lars Calmar, Ida Kvetny, Kristian Touborg, Frederik Næblerød, Kirsa Andreasen, Trine Boesen, Kristian Devantier, Adonna Khare (USA), Morten Andersen, Camilla West, Tommas Jørgensen, Andreas Schulenburg, ECB (Tyskland), STRØK (Norge), REKA (Australien), Peter Max-Jakobsen, Morten Schelde og Christina Malbek.

TREND ’15 er naturligvis ikke er en facitliste, men en klar strømpil for samtidskunstens udvikling. Vi følger opmærksomt udviklingen hos en række talentfulde kunstnere i Danmark og resten af verden. De kan måske se frem til at få en invitation i de kommende år, idet vi har besluttet at gøre udstillingen til en tilbagevendende begivenhed hvert år, fortsætter Kent Wolfsen.

Vi ser frem til at åbne dørene til en yderst spændende gruppeudstilling, der er den første af sin art i Danmark, men som er kommet for at blive. TREND ’15 åbner den 7. februar kl. 11.00.

Se værkerne her >>