Oktober / November

Oktober / November

 

Peter Skovgaard 60 år +
Better Lübbert 

Dobbelt solo | GW Skagen

Fernisering: lørdag 10. oktober kl. 11-17

Udstillingsperiode: 10. - 17. oktober

2020 er jo året for mange spændende begivenheder. Heriblandt Peter Skovgaards 60-års fødselsdag og selvfølgelig fejringen af samme.

Peter Skovgaard er en gudsbenådet maler, og vi har haft æren af at arbejde sammen med ham de sidste 22 år. Vi er meget stolte af at kunne fejre ham i år, og det gør vi i galleriet i Skagen, Sankt Laurentii Vej 80.

Skovgaard arbejder spontant og abstrakt og ved aldrig på forhånd, hvornår arbejdet med et værk er færdigt.

Det sker først, når han bestemmer sig for det. Og det kan tage lang tid, og det kan tage kort tid. Værkerne udvikler sig løbende, som Skovgaard arbejder, og jo mere et værk udvikler sig, overtager værket de handlinger han er nødt til at udføre for at værket færdiggøres. - Peter Skovgaard ved aldrig på forhånd helt hvor det ender.

Vi tilsætter Better Lübberts fantastiske krukker, der med deres subtilt prangende farver spiller perfekt sammen med detaljerne i Skovgaards strøg og skvæt.

Better Lübbert har en stor kærlighed til materialet, til formen og til farven.

Krukkerne er store og elegante, fulde af energi og ofte med profileringer og lutrede træk af arbejdsprocessens fingre i det våde ler.
Det nutidige udtryk balancerer den klassiske middelhavstradition. Farverne er dybe, stærke og dragende.

Vi ser frem til at udfolde Skovgaards univers i galleriet i Skagen. Vi glæder os til at krydre det med Better Lübberts smukke, keramiske værker. Og vi kan næsten ikke vente til, at vi kan byde jer indenfor til en fantastisk, lækker oplevelse i efterårsferien.
      

 


ÅBNINGSTIDER i efterårsferien
- - - 
Lørdag 10. oktober - Lørdag 17. oktober
Alle dage kl. 11-17

ADRESSE
- - - 
Sankt Laurentii Vej 80
9990 Skagen