Galerie Wolfsen

Den 5. august flytter en ny kunstner ind i Wolfsens Kunstnerværksted i Skagen: Gregers Albrechtsen. Gregers vil være i kunstnerværkstedet i en måned.

Den autodidakte kunstner er født i 1976 og bor i København. Han er kendt for at skabe surrealistiske universer, hvor han arbejder med historie og det underbevidste. Hans værker er teknisk skarpe, stærke og tankevækkende. Han skaber værker, der hurtigt vækker beskuerens nysgerrighed, og man kan nemt fordybe sig i de spektakulære værker – de tager én med på en følelsesmæssig rejse gennem tid og sted.

I værkerne ser vi ofte Gregers blande historie ind i vores moderne univers, og hyppigt med stærke kontraster – f.eks. mellem lyse og mørke farver, det smukke og det grimme i verden, etc.

Gregers er en selvkritisk kunstner, og man kan indimellem finde et kasseret værk på bagsiden af et værk – han har altså malet noget, som han ikke var 100% tilfreds med, vendt lærredet og malet noget helt nyt.

Vi glæder os til at have besøg af Gregers – og ikke mindst til at se, hvilke værker der bliver skabt under besøget.

Opdatering:
Skagen kan noget særligt! Gregers har været så glad for værkstedet og Skagen, at han har valgt at forlænge sit ophold.

I efterårsferien kan du opleve værkerne, han har skabt under sit ophold, på soloudstillingen “Skønhedens Skygger” i galleriet i Skagen – Se værker fra udstillingen herunder.